Aktiviteter for hele familien

Hos oss finner dere noe minneverdig for alle familiemedlemmer

Som en familiecamping har vi satt oss som mål å tilby hele familien et vidt spekter av tilbud når det gjelder aktiviteter. Vi vet at det gjør en ferie flere ganger bedre hvis man kan ha noen minneverdige øyeblikk å se tilbake til. Hos oss finner dere derfor tilbud både til barn og foreldre. Campingen har blant annet stor hoppepute, og flere lekeplasser på anlegget for barna, muligheter for bading i vannet (hvis temperaturen er bra), en masse forskjellige dyr, grill og samlingsplasser.

Hoppepute og lekeplasser

Vi har hoppepute på 160qm, som er et populært aktivitetstilbud for barna.

I tillegg er det flere lekeplasser og friluftsaktiviteter på anlegget, både for de minste og de litt større barna.

Her finner dere blandt annet sandkasse, lekestativ og husker, samt "vippedyr" og ulike karuseller.

Galleri

Dyr på campingen

Vi har hvert år en rekke ulike dyr på campingplassen, og artene kan variere noe fra år til år. Du vil kunne finne kaniner, ender, geiter, griser, kalkun, gås med mer. Dette er et tilbud som spesielt barna setter stor pris på.

Galleri

Bading og andre aktiviteter

Like ved campingplassen ligger Trollbuvatnet, som innbyr til bading når det er fine temperaturer og vannet er passe varmt. Vi har også utleie av robåter, kanoer, kajakker, SUP (Stand Up Padle board) og sykkelbåt, noe som vil glede både store og små.

Området rundt campingen egner seg fint til fjellturer, fisketurer og jakt. Det kan leies robåter på campingen, enten for å fiske i Lakselvvassdraget, eller bare for å få seg en rotur.

Du kan leie sykler for stisykling i terrenget, og det finnes flere gode turmuligheter i tilknytning til campingplassen.

Vi har også en overbygd grillplass som ligger nede ved vannet som man kan bruke til samlingssted for grilling eller sosiale sammenkomster.

Som du kan se har vi et stort spekter av muligheter for aktivisering av hele familien, og vi håper at du setter av tid til å besøke oss og oppleve disse selv!

Senja Camping

Vi ønsker deg og din familie hjertelig velkommen
til et trivelig opphold på Senja Camping!

Book nå
X

Searching Availability...