Unike muligheter for jakt og fiske

med Senja Camping som det perfekte utgangspunktet

Fiske

Senja Camping ligger ved Trollbuvannet som hører til Lakselvvassdraget. Her er det gode muligheter for fiske etter laks, sjø-ørret og sjø-røye. Om du ønsker å fiske fra båt kan du leie hos oss. Det betyr at ønsker du å fiske i Lakselva er Senja Camping et ypperlig utgangspunkt.

Lakselva, eller Laukhelle Lakselv, renner ut på innersida av Senja, og har sine kilder på vestsida av øya, i Svan- og Kaperfjellene. Sesongen under ett tas det mest fisk fra midten av juli til midten av august. Da er sjø-ørreten på plass og det er fisk i hele vassdraget. Skulle laksen svikte er et godt tips å prøve sjø-ørreten og sjø-røya på vannene.

Trollbuvannet er et av vassdragets beste fiskevann. Mer informasjon om Lakselva finner du på Lakselvas egne hjemmesider.

Fiskekort for Lakselva/Laukhella vassdraget må kjøpes på nett, www.scanatura.no

Fiskebilder

Jakt

I nærheten av Senja Camping ligger også ettertraktede jaktområder hvor det blant annet kan jaktes på rype. Til forskjell fra kyst-Troms generelt har Senja en betydelig statsgrunn med fritt fiske. Ettertraktede jaktområder er Svandalen, Ånderdalen, og Kaperdalen. Alle områdene i kort avstand fra Senja Camping. Spør oss gjerne om råd, og vi vil hjelpe dere til å finne egnede områder for dine jaktturer.

Jaktbilder

Senja Camping

Vi ønsker deg og din familie hjertelig velkommen
til et trivelig opphold på Senja Camping!

Book nå
X

Searching Availability...